A murit jurnalistul sportiv Bogdan Socol

Potrivit celor de la GSP, Bogdan Socol a înotat în cursul zilei de vineri în apele înghețate ale unui lac, iar cauza decesului ar fi șoc hipotermic.

Bogdan Socol obișnuia să se scalde în ape foarte reci pe perioada iernii

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a postat un mesaj de adio în memoria unuia dintre cei mai buni comentatori români ai ultimelor decenii.

„Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va lipsi enorm și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat.

Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag.

Rămas bun, Bogdan Socol, Dumnezeu să te odihnească în pace!” – a scris Mihai Stoica.

Citește și Răzvan Theodorescu a murit la 83 de ani

Bogdan Socol s‑a născut pe 10 august 1980 la Braşov. A absolvit Şcoala Superioară de Jurnalistică din Bucureşti, în 2003.

A lucrat în presă din anul 2000, când şi‑a început cariera la redacţia sport a TVR. De atunci, a mai trecut pe la Realitatea TV, TV Sport, Naţional TV, GSP TV şi Digi Sport și a colaborat, în calitate de comentator, cu Telesport şi BOOM Sport.

În 2010 a fost desemnat Comentatorul anului la Gala premiilor Fanatik, iar în 2012 a primit premiul de cel mai bun comentator sportiv tv într‑un sondaj realizat de site‑ul www.exclusivnews.ro.