A murit Ray Liotta: Starul din „Goodfellas”. Actorul avea 67 de ani și urma să se căsătorească

Actorul Ray Liotta, Starul din „Goodfellas”, a murit la vârsta de 67 de ani, informează Deadline.

Ray Liotta, cunoscut mai ales pentru rolul principal din filmul clasic al lui Martin Scorsese, „Goodfellas”, un film polițist din 1990, a murit în somn în Republica Dominicană, în timp ce filma un nou film, relatează publicația.

Ray Liotta era logodit și urma să se căsătorească cu Jacy Nittolo.

Ray Liotta se afla în Republica Dominicană pentru filmarea unui proiect intitulat Dangerous Waters.

Cariera sa cinematografică s-a întins pe parcursul a patru decenii. Pe lângă rolul său aclamat din „Goodfellas”, Liotta s-a bucurat și de interpretări celebre în filme precum Copland, Hannibal, Narc, Blow and Field of Dreams.

Citește și Compozitorul grec Vangelis a murit la 79 de ani

În ultimii ani, Ray Liotta a cunoscut o revenire în popularitate. Printre rolurile recente se numără The Many Saints of Newark, Marriage Story și No Sudden Move.

A terminat filmul Cocaine Bear, regizat de Elizabeth Banks, și urma să joace în filmul Working Title The Substance alături de Demi Moore și Margaret Qualley.

Născut în New Jersey, la 18 decembrie 1954, Ray Liotta a fost adoptat la vârsta de șase luni, după ce a fost abandonat la un orfelinat. A crescut în New Jersey înainte de a se muta la New York, iar în cele din urmă s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră de actor. Primul rol de film al lui Ray Liotta a venit în filmul The Lonely Lady din 1983.

Adevărata sa descoperire a venit în 1986, în filmul lui Jonathan Demme- Something Wild. Liotta a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul său din film la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *