Actorul Tamayo Perry a murit la 49 de ani după ce a fost atacat de un rechin

Tamayo Perry, un surfer, salvamar şi actor care a avut roluri în „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” şi „Blue Crush”, a murit duminică după ce a fost atacat de un rechin în Hawaii, a relatat BBC. El avea 49 de ani.

Potrivit Associated Press, Honolulu Ocean Safety şi serviciile de urgenţă ale oraşului au răspuns în jurul orei 13.00 la un apel privind un bărbat care părea să fi suferit mai multe muşcături de rechin lângă plaja Mālaekahana de pe coasta de nord a oraşului Oahu. Perry a fost adus la ţărm de paramedici cu un jet ski şi declarat mort la faţa locului.

Perry a fost „un salvamar iubit de toţi”, a declarat şeful interimar al Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, în timpul unei conferinţe de presă, potrivit AP.

„El este bine cunoscut pe North Shore. Este un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume”, a spus Lager. „Personalitatea lui Tamayo era contagioasă şi, pe cât de mult îl iubeau oamenii, pe atât de mult îi iubea el”. 

Perry a fost şi actor, având roluri mici în cel de-al patrulea film „Piraţii din Caraibe” din 2011, „On Stranger Tides”, precum şi în „Blue Crush” (2002) şi „Hawaii Five-O” (2011).

El lucra ca salvamar din iulie 2016, potrivit AP, şi făcea surfing profesionist de peste un deceniu.

În urma atacului, în zonă au fost amplasate afişe de avertizare privind rechinii, au declarat oficialii Ocean Safety.

Citește și Scriitorul Ion Vianu a murit la vârsta de 90 de ani