Actriţa Anne Heche se află în comă după un accident de maşină în care a fost implicată

Actriţa americană Anne Heche a rămas spitalizată, în stare critică, în comă şi conectată la un aparat de respirat luni, la patru zile după ce a suferit răni grave într-un accident de maşină în Los Angeles, a declarat un purtător de cuvânt al ei, scrie Reuters.

„În weekend, un reprezentant a declarat că Anne era în stare stabilă, dar că informaţiile erau inexacte. Ea a rămas întotdeauna în stare critică, intrând în comă în urma accidentului”, a declarat luni, pentru CNN, un purtător de cuvânt al lui Heche.

Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost spitalizată, vineri seara, de la scurt timp după ce maşina pe care o conducea a scăpat de sub control într-un cartier din Los Angeles şi a intrat într-o casă luând foc, potrivit poliţiei.

Nimeni din interiorul casei nu a fost rănit, dar impactul a produs un incendiu, necesitând intervenţia a zeci de pompieri.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din Los Angeles a declarat luni că circumstanţele şi cauza accidentului rămân sunt în curs de investigare.

Citește și Elton John şi Britney Spears vor colabora la un nou cântec

Heche este în comă şi nu şi-a mai revenit de la accident, a declarat Michael McConnell, membru al companiei Zero Gravity Management care o reprezintă. 

„În acest moment, ea se află într-o stare critică”, a spus el pentru Reuters într-un mesaj, adăugând că Heche „are leziuni pulmonare semnificative care necesită ventilaţie mecanică şi arsuri care necesită intervenţie chirurgicală”.

Heche este un veterană a televiziunii şi filmului care a devenit cunoscută la sfârşitul anilor 1990 ca parteneră a lui Ellen DeGeneres. După ce relaţia s-a încheiat, Heche a spus că atât mediatizare, cât şi notorietatea care au venit după au fost în detrimentul carierei ei.

Ea a jucat în „Donnie Brasco (1997) şi „I Know What You Did Last Summer” (1997), „Six Days Seven Nights” (1998). Serialele TV în care a apărut: „Ally McBeal”, „Everwood”, „Men in Trees” şi „The Michael J. Fox Show”, „Gracie’s Choice” şi „Vanished”. A primit un trofeu Daytime Emmy pentru rolul din „Another World”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *