Actriţa Carey Mulligan a fost anunţată câştigătoarea unui premiu din greşeală

Carey Mulligan a fost anunţată din greşeală, duminică seară, la gala premiilor BAFTA, câştigătoare la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”. Premiul i-a revenit lui Kerry Condon pentru interpretarea din „The Banshees of Inisherin”.

Când i-a oferit lui Kerry Condon premiul pentru „cea mai bună actriţă în rol secundar”, actriţa Carey Mulligan, de asemenea nominalizată, a fost anunţată prima. Eroarea a durat doar câteva secunde şi Kerry Condon a urcat pe scenă să-şi ridice premiul.

Trofeul i-a fost înmânat de actorul american Troy Kotsur, care a câştigat anul trecut BAFTA pentru „cel mai bun actor într-un rol secundar” pentru interpretarea din „CODA”. Actorul a vorbit pe scenă în limbajul semnelor, în timp ce în culise, un interpret a tradus la microfon pentru public. Iar acesta din urmă, în momentul fatidic, a anunţat-o pe Carey Mulligan în locul lui Kerry Condon.

După câteva clipe, s-a corectat: „Kerry Condon… Kerry Condon”, potrivit Variety. Conform Daily Mail, acesta a mai adăugat: „Este un moment prost”. Potrivit cotidianului britanic, aceste secunde nu au fost difuzate pe postul BBC One, care a difuzat ceremonia. Datorită unei întârzieri de o jumătate de oră între ceremonia de premiere şi difuzarea acesteia pe ecrane, echipele tehnice au reuşit să taie acest pasaj.

Citește și Actorul Tom Sizemore se află în stare critică 

Variety a precizat că sursa acestei erori este incertă. Dacă numele lui Kerry Condon era pe carton, nu se ştie cum a fost confundată cu Carey Mulligan de Troy Kotsur sau de traducător.

Carey Mulligan a fost nominalizată pentru rolul din „She Said”, un lungmetraj de Maria Schrader care urmăreşte ancheta New York Times despre Harvey Weinstein.

Acest incident de la gala BAFTA aminteşte de un altul similar petrecut la ceremonia premiilor Oscar în 2017, când premiul pentru „cel mai bun film” a fost acordat din greşeală filmului „La La Land”. Întreaga echipă de filmare a urcat pe scenă şi şi-a început discursul de acceptare înainte de a fi întreruptă. Trofeul era de fapt pentru „Moonlight”.

📢 Vrem să auzim părerea ta!

Deși comentariile pe site sunt închise, conversația continuă pe rețelele sociale. Fie că vrei să discuți mai mult despre subiectul articolului, să pui întrebări sau pur și simplu să te alături comunității noastre, te așteptăm cu drag!