Actriţa Monica Odagiu implicată într-un accident rutier mortal în Bucureşti

Duminică după-amiază, în zona centrală a Capitalei, actriţa Monica Odagiu, cunoscută pentru participarea sa la o emisiune de talente şi pentru rolul din filmul „Teambuilding”, a fost implicată într-un tragic accident rutier. Potrivit News.ro, maşina pe care o conducea a lovit un pieton în vârstă de 35 de ani, iar bărbatul nu a putut fi resuscitat.

Accidentul a avut loc pe 9 aprilie, în jurul orei 16:15, pe strada Ştirbei Vodă, în apropiere de staţia STB Luterană.

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

Surse judiciare au confirmat pentru News.ro că şoferiţa este actriţa Monica Odagiu. Ea a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Citește și Jay Leno şi-a fracturat mai multe oase într-un accident de motocicletă

În prezent, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul de circulaţie. Se vor analiza toate aspectele legate de viteză, distanţă de siguranţă, starea drumului, precum şi alte posibile cauze ale evenimentului rutier.

În cazul în care se va dovedi vinovăţia actriţei, aceasta ar putea fi pusă sub acuzare pentru ucidere din culpă, faptă pentru care Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea.

Până în acest moment, actriţa nu a oferit nicio declaraţie presei, iar reprezentanţii săi legali au precizat că ea cooperează cu autorităţile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *