Alexandru Arșinel, transportat de Ambulanță la Spitalul Universitar din Bucureşti

Actorul Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, a fost transportat la Spitalul Universitar din București de către un echipaj de Ambulanţă. Transferul s-a făcut în jurul orei 20.00.

Potrivit news.ro, actorul se simţea ameţit, iar starea de rău i-a apărut încă de dimineaţă.

Marți, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, l-a criticat pe actualul edil al Bucureștiului, Nicuşor Dan, pentru că acesta nu i-a prelungit contractul actorului Alexandru Arșinel de la Teatrul Constantin Tănase.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Firea susține că ”maestrului Alexandru Arșinel i se întâmplă o mare nedreptate”. Ea a adăugat că Arșinel ”nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani și nici nu mai avea vreo funcție de conducere”, ci ocupa doar funcția de consilier artistic.

Citește și Actorul Marius Manole i-a returnat decorația lui Iohannis

În replică, primarul Capitalei a acuzat-o pe aceasta că dezinformează și a transmis câteva lămuriri pe Facebook. 

“Precizări la o nouă dezinformare. Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs.

Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, transmis Nicușor Dan pe Facebook.