Apariţia lui Volodimir Zelenski în contextul ceremoniei decernării premiilor Oscar, refuzată

Pentru al doilea an consecutiv, Academia americană de film l-a respins pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, care spera să apară la transmisiunea Oscarurilor de duminică, la ABC.

Conform unor surse, agentul WME Mike Simpson a făcut o cerere Academiei pentru a-l include în program pe liderul de la Kiev, dar a fost refuzat, relatează Variety.

 Academia americană de film a refuzat să comenteze.

Refuzul la adresa lui Zelenski are loc în timp ce sondajele arată că sprijinul americanilor pentru acordarea de asistenţă Ucrainei a scăzut.

După invazia rusă în Ucraina din februarie 2022, Zelenski a apărut prin satelit atât la festivalurile de film de la Cannes şi de la Veneţia, cât şi la premiile Grammy,.

La Globurile de Aur din ianuarie, Sean Penn l-a prezentat pe Zelenski, care şi-a reiterat mesajul din ultimele 12 luni conform căruia Ucraina va câştiga războiul împotriva Rusiei şi a elogiat „oamenii liberi ai lumii libere – cei care s-au unit pentru a sprijini poporul ucrainean liber.”

Citește și Ucraina şi Sean Penn, capete de afiş în programul festivalului de film de la Berlin

📢 Vrem să auzim părerea ta!

Deși comentariile pe site sunt închise, conversația continuă pe pagina noastră de Facebook. Fie că vrei să discuți mai mult despre subiectul articolului, să pui întrebări sau pur și simplu să te alături comunității noastre, te așteptăm cu drag!

👉 Urmărește-ne pe Facebook