Arnold Schwarzenegger a fost reţinut pe aeroportul din Munchen pentru un ceas nedeclarat

Starul hollywoodian Arnold Schwarzenegger a fost reţinut miercuri pe aeroportul din Munchen (sudul Germaniei), pentru că nu a declarat la vamă un ceas de valoare destinat vânzării, au anunţat vameşii germani, informează AFP.

Sosit din Statele Unite, actorul în vârstă de 76 de ani va putea probabil să-şi continue călătoria, dar va trebui să lase ceasul la Munchen, a declarat purtătorul de cuvânt al vămii, Thomas Meister.

Împotriva fostului guvernator al Californiei a fost iniţiată o procedură penală pentru fraudă fiscală: Schwarzenegger ar fi trebuit să declare ceasul la vamă şi să plătească taxe, deoarece acesta va rămâne în UE, a precizat Meister.

Potrivit cotidianului german Bild, care a dezvăluit povestea, fostul star din „Terminator” şi „Conan Barbarul” a vrut să scoată la licitaţie ceasul scump, joi, la o cină în faimoasa staţiune de schi austriacă Kitzbühel.

În timpul serii, vor fi puse în vânzare opere de artă şi obiecte de valoare, iar banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru a susţine diverse proiecte pentru climă derulate de starul hollywoodian.

Citește și Actorul Shia LaBeouf se gândeşte să devină diacon catolic