„ART for LIFE” Gală Caritabilă cu licitație – o seară a Bucuriei pentru Viață

În prag de sărbători, Asociația Life Call oranizează  Gala caritabilă cu licitație „ART for LIFE” – o seară a Bucuriei pentru Viață.

Este un eveniment care își propune să aducă împreună iubitori de artă, artiști din diferite domenii, susținători ai Life Call, precum și o parte din mămicile care sunt sprijinite de asociație.

Este o seară specială dedicată susținerii mămicilor însărcinate și copiilor lor aflați în nevoie. 

Evenimentul are loc pe 4 decembrie, la Palatul Bragadiru, de la ora 18:30.

Monica Bîrlădeanu și George Grigoriu vor fi gazdele acestei seri pline de emoție și bucurie. 

Gala va cuprinde o licitație de artă cu lucrări și obiecte oferite de artiști inimoși pentru susținerea cauzei LifeCall: pictor și artist Camelia Tutulan, pictor Ana Iulia Mihesan, artist Alex Manea, pictor și iconar Elena Murariu, pictor Horea Paștina, sculptor și pictor Silvia Elena Radu, pictor Daniela Chirculescu, pictor Pier Luigi Bertig, artist Diana Anica Zadic, pictor Vera Dan, meșter olar Cristian Munteanu, artist iconar Raluca Maria Vasile, pictor Vali Irina Ciobanu, pictor Daniel Munteanu, pictor iconar Alin Pater, pictor Iulian Capsali, artist bijutier Alina Popa, artist bijutier Roxana Balaban și fotograf Claudia Dobo Pierredon.

Licitația va avea loc în prezenta criticului și istoricului de artă Luiza Barcan

”Generozitatea și milostenia arătată de Sfântul Nicolae către copii săraci și familiile aflate în nevoie ne-au inspirat să organizăm acest eveniment în pragul sărbători lui și, prin voi, să-i ajutam pe cei în nevoie”a declarat Adelina Fronea, președintele LifeCall.

De asemenea pe parcursul evenimentului participantii vor avea parte de un program artistic deosebit. Seara va fi încheiată în spiritul Sărbătorilor de Crăciun prin Concertul de Colinde susținut de Corul Tronos Junior.

Citește și Un tablou de Monet, vândut cu 74 de milioane de dolari la licitaţie, la New York

Fondurile strânse la eveniment vor fi folosite în sprijinul construirii și deschiderii unui centru maternal în zona București–Ilfov pentru cel puțin 30 de femei însărcinate aflate în nevoie, cât și pentru susținerea cazurilor pe care LifeCall le are acum în grijă.

Fiecare donație și fiecare sumă strânsă din licitații vor contribui la susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie și a copiilor lor. Avem în prezent 10 mămici în grijă și pe copilașii lor, care fie s-au născut, fie urmează să se nască. Unele mămici deja au ieșit de sub sprijinul nostru, fiind acum autonome, altele care apelează la noi sau pe care le identificăm noi. Unele au nevoie doar de consiliere, altele de mai mult decât atât. Nu este ușor să faci față provocărilor vieții fără ajutor.

În medie, nevoia lunară pentru a putea susține acest volum de cazuri este de 8.660 Eur. Avem mămici cărora le plătim o locuință, utilități și o indemnizație aferentă, alimente și medicamente, precum și asigurarea de consiliere psihologică și juridică.ne-a povestit Adelina Fronea, președintele Life Call.

Georgiana S. este una dintre mămicile beneficiare ale asociației. Ea  urmează să nască al 3-lea copilaș până pe 23 Noiembrie:”Noi vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi. Nu mai avem cuvinte. Ați fost pentru noi și mamă și tată”, a scris Georgiana către LifeCall.

Sunteți așteptați la eveniment, fie că vreți să licitați pentru operele de artă, fie că doriți să faceți o donație.

În plus, Gala „ART for LIFE” este o oportunitate de a servi o cină festivă la Palatul Bragadiru și de a celebra împreună viața!

Cei care doresc să participe la eveniment pot participa printr-o donație de 490 lei / persoană (cina și programul artistic fiind incluse). Pentru achiziția unui bilet puteți accesa link-ul: https://buy.stripe.com/8wM3fah1w1Ci9Tq00h

Citește și Expoziţia caritabilă de fotografie „Prin ochi de copil”, în perioada 2 – 10 decembrie

Partener al evenimentului: Mums in Business International Romania

Mai multe detalii pe pagina evenimentului: http://lifecall.ro/artforlife

Despre:

Asociația Life Call are drept misiune derularea de programe educaționale de prevenție a crizei de sarcină atât către tineri cât și către adulți și oferirea de consiliere de înaltă calitate și ajutor susținut și concret femeilor însărcinate care se găsesc în criză de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieții bebelușului lor încă nenăscut.

Life Call se angajează să consilieze aceste femei, cu multă iubire și blândețe și să le ajute material și financiar, acolo unde este nevoie, până când copiii lor vor împlini 2 ani.

Cei care doresc să sprijine proiectele Life Call o pot face prin donații în conturile deschise la Banca Transilvania:


LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101
EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101
USD: RO02BTRLUSDCRT0532952101

lifecall.ro/doneaza

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

aurelia.oroviceanu@lifecall.ro/ 0740.12.21.86