Bruce Springsteen şi-a amânat toate concertele din 2023 pentru a se trata de ulcer

Bruce Springsteen şi-a amânat restul concertelor programate în 2023 alături de E Street Band pentru a se trata de ulcer, relatează USA Today.

La începutul acestei luni, Springsteen anunţa că îşi amână toate concertele din septembrie, la sfatul medicilor.

Într-un mesaj postat miercuri pe pagina sa oficială de Instagram, legendarul rocker a mărturisit că, deşi starea sa s-a îmbunătăţit în ultimele săptămâni, medicii au spus că trebuie să continue tratamentul până la sfârşitul anului.

Toate concertele amânate vor fi reprogramate pentru 2024, în locurile de desfăşurare iniţiale, se arată în comunicat. Fanii se pot aştepta ca aceste spectacole să fie anunţate săptămâna viitoare.

„Mulţumesc tuturor prietenilor şi fanilor mei pentru urările de bine, încurajările şi sprijinul vostru. Sunt pe cale de vindecare şi abia aştept să vă văd pe toţi anul viitor”, a precizat Springsteen în mesaj.

Fanii care şi-au cumpărat biletele prin intermediul agenţiilor oficiale de ticketing şi care nu vor putea participa la datele reprogramate pentru 2024 vor avea la dispoziţie 30 de zile pentru a solicita o rambursare după ce vor fi anunţate noile date. Toate biletele pentru spectacolele amânate vor rămâne valabile pentru noile date.

Ulcerul peptic se caracterizează de obicei prin dureri abdominale severe şi este descris ca fiind o rană deschisă care se dezvoltă pe mucoasa interioară a stomacului şi pe porţiunea superioară a intestinului subţire. Cea mai frecventă cauză este o infecţie bacteriană care roade mucoasa protectoare a sistemului digestiv.

Citește și Legendara trupă The Police îşi lansează contul oficial de TikTok