Cea de-a XIII-a ediție a festivalului Serile Filmului Românesc se va ține la începutul lunii august

Cea de-a XIII-a ediție a festivalului Serilor Filmului Românesc va avea loc, în perioada 3-7 august, şi va aduce la Iaşi vedete ale cinematografiei românești, care se vor întâlni cu publicul şi vor participa la evenimente speciale.

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi de către organizatori, cinefilii se vor bucura şi în acest an de serile de film în aer liber, de întâlnirea cu personalităţile din cinematografie şi de evenimentele din cadrul celor cinci zile de festival.

Şi în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a SFR se desfăşoară şi un amplu program de voluntariat, iar cei dornici să participe pot aplica online, până pe 25 mai. Pentru a putea face parte din echipa de voluntari trebuie să aibă peste 16 ani, să locuiască în Iaşi în perioada festivalului, dar şi cu cel puţin două săptămâni înainte de festival.

Citește și România și Republica Moldova, împreună la Festivalul Cărții de la Paris

„Ediţia cu numărul 13 va fi, mai mult ca sigur, cu noroc. Şi nu doar pentru că în spatele acestui număr se află 12 ani de experienţă şi 12 festivaluri SFR reuşite, dar şi pentru că se anunţă o ediţie fără restricţii. Iar un astfel de eveniment nu poate fi organizat fără o echipă de încredere, unde includem cât mai mulţi voluntari. Ne place entuziasmul lor şi suntem convinşi că pentru fiecare în parte este o experienţă unică. SFR este deja o şcoală de voluntariat şi ne gândim să extindem posibilitatea de voluntariat şi pe parcursul anului, între ediţii”, spune directorul SFR, Andrei Giurgia, prin intermediul comunicatului de presă menţionat.

Cei interesaţi să fie voluntari SFR vor avea şansa să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalului, precum: Logistică, Tehnic, Contabilitate, PR & Comunicare, Invitaţi, Foto-Video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *