Christoph Tannert, directorul centrului Künstlerhaus Bethanien din Berlin, invitat la MNAR

Christoph Tannert, directorul reputatului centru cultural internaţional Künstlerhaus Bethanien din Berlin, este invitatul lui Călin Stegerean la o nouă ediţie a evenimentului „întâlnire la muzeu”, marţi, 27 iunie, de la ora 18.00, la Sala Bizantină a Muzeului Naţional de Artă al României.

Cu Christoph Tannert va vorbi despre proiectele instituţiei pe care o conduce, atât cele legate de programele generoase de rezidenţă artistică pe care le oferă cât şi despre expoziţiile excepţionale pe care le organizează. Dintre cele organizate în calitate de curator, Tannert va prezenta în detaliu expoziţia de pictură cu titlul „Dissonance”, prezentată la Berlin în anul 2022, care a cuprins lucrările a 40 de artişti, semnificative pentru pictura actuală din Germania.

Conform formatului acestui program, la final, publicul poate interveni cu propriile întrebări sau puncte de vedere.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Goethe Institut Bucureşti şi se va desfăşura în limba engleză.

„Întâlnirea la muzeu cu Cristoph Tannert reprezintă o oportunitate extraordinară de a întâlni un profesionist desăvârşit şi un excelent cunoscător al scenei de artă contemporană internaţionale. O întâlnire esenţială atât pentru mediile culturale cât şi pentru publicul pasionat”, afirmă Călin Stegerean, directorul general al Muzeului Naţional de Artă al României.

Intrarea este gratuită, cu înscriere în prealabil: https://forms.office.com/e/5w0YpfDHAA.

Citește și Expoziția „Dor” la primăria Sibiu: artă semnată de arhitectul șef și colectivul ROD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *