Colecţie de 121 de ceasuri exclusiviste, scoase la licitație

O colecţie de 121 de ceasuri exclusiviste, în ediţii limitate sau foarte limitate, cu o valoare totală de peste 2 milioane de euro, va fi scoasă la licitaţie de Artmark pe 22 decembrie.

Potrivit unui comunicat, în cadrul Licitaţiei de Crăciun – Ceasuri de Colecţie sunt scoase la vânzare 13 modele semnate de celebrul brand Rolex, între care cel mai valoros este modelul unisex Rolex Day-Date, un ceas din aur roz cu un preţ de pornire de 35.000 de euro, cel de listă fiind de 72.000 de euro.

Tot în cadrul licitaţiei se regăsesc şi două modele Rolex Submariner, care au un preţ de pornire de 6.000 de euro fiecare.

În licitaţia de miercuri este scos la vânzare, pentru un preţ de pornire de 22.000 de euro, şi un Roger Dubuis Hong Kong Special Edition, model din aur roz, fabricat într-o ediţie limitată de 10 piese, numerotat 6, precum şi un Patek Philippe Calatrava, care porneşte de la preţul de 10.000 de euro.

Citește și Capodopere de artă semnate de artişti români, în valoare de peste un milion de euro, la licitaţie

Totodată, va fi licitat un ceas Bulova „Cocktail Watch” din aur, decorat cu multitudine de diamante, de la 2.000 de euro.

Ceasurile din licitaţia din 22 decembrie sunt însoţite de acte de provenienţă, garanţie de autenticitate şi garanţie de bună funcţionare şi pot fi achiziţionate de la preţuri de pornire de aproximativ 20-30% din valoarea de listă, adică de la un sfert din preţul pieţei, precizează sursa citată.

La Licitaţia de Crăciun – Ceasuri de Colecţie se va putea participa doar online, prin înregistrarea unei oferte prealabile pe artmark.ro, sau prin deschiderea unui cont online şi participând la licitaţie pe platforma Artmark Live.

Ceasurile de colecţie pot fi admirate şi probate gratuit la Palatul Cesianu-Racoviţă până miercuri, 22 decembrie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *