Concurs cu premii lansat de organizatorii Târgului de carte SepsiBook

Organizatorii Târgului de carte şi Festivalului de literatură contemporană SepsiBook, ce va avea loc în perioada 25-28 mai la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe, au lansat un concurs cu premii, participanţii putând câştiga pachete cu cărţi oferite de editurile invitate la acest eveniment.

Organizatorii concursului au precizat că toţi cei care vor răspunde corect la cele zece întrebări postate pe https://sepsi360.ro/quizr vor intra automat în tragerea la sorţi ce va avea loc în data de 22 mai.

„Cât de bine îi cunoşti pe invitaţii noştri care vor veni la cea de-a doua ediţie a Târgului de carte şi Festivalului de literatură contemporană SepsiBook? Răspunde corect la toate cele 10 întrebări şi câştigă un pachet de cărţi valoros. Răspunzând corect la 10 din 10 întrebări (…) vei fi înscris automat la tragerea la sorţi care va avea loc pe 22 mai 2023.

Ediţia SepsiBook a concursului se va încheia pe 21 mai 2023 la miezul nopţii, iar cei trei câştigători vor fi selectaţi prin random.org. Premiile sunt oferite de editurile prezente la târg. Răspunsurile la întrebări pot fi găsite pe site-ul sepsibook.ro, pe pagina de Facebook SepsiBook sau pe paginile instalaţiei de carte din centrul oraşului Sfântu Gheorghe, cât şi, bineînţeles, pe internet. Site-ul va permite să se înscrie în concurs doar cei care au răspuns corect la toate cele 10 întrebări, dar poţi încerca din nou de câte ori doreşti, dacă nu reuşeşti să răspunzi la toate întrebările din prima”, au informat organizatorii concursului.

Citește și Cartea lui Enoh: Apocrifa cu o istorie fascinantă și semnificații profunde

Lista câştigătorilor va fi publicată pe pagina de Facebook SepsiBook, iar premiile vor putea fi ridicate de la standul Info din incinta târgului.

Printre invitaţii celei de-a doua ediţii a SepsiBook se numără actorul Horaţiu Mălăele, scriitorii Florin Irimia, Bogdan Suceavă, Judit Berg şi formaţia Ţapinarii. Evenimentul va include, printre altele, întâlniri cu scriitori, ore neconvenţionale de literatură, discuţii tematice, concerte literare, spectacole de poezie şi muzică.

Directorul Bibliotecii Judeţene, Szonda Szabolcs, care este şi directorul SepsiBook, a declarat că acesta este cel mai mare târg de carte organizat vreodată la Sfântu Gheorghe, iar la prima ediţie, desfăşurată anul trecut, au participat aproximativ 7.000 de persoane în decurs de patru zile.

Târgul de carte şi Festivalul de literatură contemporană SepsiBook este organizat de Primăria Sfântu Gheorghe, Consiliul Judeţean Covasna, Biblioteca Judeţeană şi Casa de Cultură „Konya Adam” din municipiu şi Asociaţia Susţinătorilor Bibliotecii „Bod Peter”.