Consiliul tehnico-economic al CNI SA din 19 decembrie a aprobat construirea unei săli de sport în Călan

Consiliului tehnico-economic al CNI SA din 19 decembrie a aprobat construirea unei săli de sport cu o tribună de 180 de locuri în orașul Călan, județul junedoara.

Răspunsul Companiei Naționale de lnvestiții la o solicitare a Info Cultural

„Ca urmare a solicitarii dumneavoastră transmisă către Ministerul Dezvoltarii, Lucrărilor Publice și Administrației, direționată la Compania Naționalî de lnvestiții, înregistrată cu nr. 73852/28.12.2022, cu privire la obiectivul de investitie Construire Sală de sport cu tribună 180 locuri, oraș Călan, judetul Hunedoara, va transmitem faptul că proiectul tehnic a fost aprobat în cadrul consiliului tehnico-economic al CNI SA din data de 19.12.2022. Ulterior acestei etape, în funție de conditiile meteorologice se va emite ordinul de începere a lucrarilor de executie.”

În 2021, Compania Națională de Investiții a demarat un contract în valoare de 7.737.105 lei, fără TVA pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Construire Sala de sport cu tribuna de 180 locuri, Str. Furnalistului, nr. F.N., oraș Călan, județul Hunedoara”.

La finalul anului 2020, administrația locală din Călan a predat amplasamentul Ministerului Dezvoltării în vederea realizării sălii de sport. Aceasta va fi realizată pe o suprafață de 3328 metri pătrați și va avea o înălțime de 7 metri.

Investiția este realizată cu fonduri bugetare.

Orașul Călan, județul Hunedoara, este o localitate cu tradiție în istoria sportului, aici avându-și originea numeroși sportivi, campioni naționali sau internaționali la diferite discipline: Arte marțiale, Taekwon-Do, șah, gimanstică, înot ș.a

Citește și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *