„Cum iubește cealaltă jumătate” – o nouă comedie la Teatrul Elisabeta pentru locuitorii Sectorului 5

Marţi, 5 decembrie, începând cu ora 19:00, va avea loc premiera comediei „Cum iubește cealaltă jumătate”, în regia lui Șerban Puiu, la Teatrul Elisabeta. Proiectul este finanţat din fonduri nerambursabile din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”. Locuitorii Sectorului 5 vor avea acces gratuit la reprezentaţiile din 5, 6 și 7 decembrie.

Producția „Cum iubește cealaltă jumătate” îi readuce împreună pe aceeași scenă pe Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Andreas Petrescu, Ioana Ancea, Magdalena Țapu, Alexandru Prica și Ștefan Pavel.

Comedia „Cum iubește cealaltă jumătate” este unul dintre cele mai apreciate texte semnate de Alan Ayckbourn, prezentă pe marile scene ale lumii de peste 50 de ani. Regizorul Șerban Puiu transformă situația a trei cupluri unite de un adulter într-o poveste dinamică, spectatorii având ocazia de a vedea evenimentele desfășurate simultan pe două planuri.

Mai mult decât o comedie de situație, spectacolul „Cum iubește cealaltă jumătate” este o comedie a defectelor umane, general valabilă, care va încânta și va pune pe gânduri, totodată, publicul spectator.

Citește și TVR Folclor, al 13-lea post al Societăţii Române de Televiziune, lansat

Obiectivul general al proiectului „Comedie pe bulevard”, aflat deja la a doua ediție, este de a crește accesul cetățenilor din Sectorul 5 la o ofertă culturală de calitate și, în egală măsură, de a crește accesul la o creaţie de prim rang – transpusă de o echipă artistică valoroasă într-un spectacol realizat la cel mai înalt nivel.

Proiect finanţat din fonduri nerambursabile din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”, prin programul de finanţare nerambursabilă în anul 2022, în baza Ordonanţei nr. 51/1998 privind sistemul de finanţare a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Sectorului 5 al Municipiului București.