Dana Chera (Grecu) revine în televiziune, la Etno TV, după 4 ani

Dana Chera (Grecu) revine în televiziune după o absență de 4 ani. Fosta realizatoare de emisiuni la Antena 3 va realiza la ETNO TV talk-show-ul politic şi social „Subiectul zilei”, în alternanță cu Alina Eftimie, emisiune care va fi difuzată de luni până joi, între orele 20.00-22.00, informează News.ro.

Dana Chera va realiza şi emisiunea „Tainele minţii”, care va fi difuzată vineri, între orele 20.00-21.00, o emisiune de început de weekend, dedicată wellbeing-ului, dar adaptată publicului ETNO TV.

Decizia de a lua o pauză de activitate, după 17 ani de televiziune, a venit firesc, când a intrat în concediu de maternitate, la 42 de ani, odată cu naşterea fiicei ei. „Când le-am spus prietenilor că voi sta acasă, cu Ana, doi ani, şi-au făcut cruce şi nu m-au crezut. Toţi au spus că nu voi rezista”, spune Dana Chera. „Dacă îţi permiţi să dai timp cuiva, deja dai parte din sufletul tău”. 

Marele regret al prezentatoarei este acela că nu a putut să le acorde tuturor copiilor ei, timpul şi atenţia pe care i le-a acordat Anei, ultimul născut. „În viaţă poţi să dai orice, oricui. Dar dacă nu dai timpul tău acelui om, acelei situaţii, atunci nu dai nimic. Dacă îţi permiţi să dai timp, deja dai parte din suflet. Ana a fost mai norocoasa”, spune moderatorul tv. Ea mărturiseşte că „nimic nu se compară cu nevoia fizică a copiilor de a sta cu părinţii şi niciun cadou din lume nu poate compensa acest lucru”.

Citește și Festivalul Internaţional de Film şi Televiziune SIMFEST se deschide spre cinematografie