Dezbatere specială despre arta de a fi spectator – în 6 iulie, la Teatrelli

O dezbatere specială despre arta de a fi spectator propune ediţia de vară a Anotimpurilor dialogului despre teatru cu Octavian Saiu, care se va desfăşura pe 6 iulie, de la ora 19,00, la Teatrelli.

Potrivit unui comunicat, „Privitor ca la teatru: despre arta de a descoperi scena şi lumea” se intitulează ediţia de vară a seriei de dezbateri creart/Teatrelli Anotimpurile dialogului despre teatru cu Octavian Saiu, avându-i ca invitaţi speciali pe Ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga, Gilda Lazăr, organizatoarea Întâlnirilor JTI, Andreea Sandu, fondatoarea şi curatoarea Galeriei Galateca, şi pe preşedintele Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), regizorul Tudor Giurgiu.

În contextul acestei ediţii a Anotimpurilor dialogului despre teatru va avea loc şi lansarea a două volume semnate de Octavian Saiu: „Arta de a fi spectator” (Colectia Yorick – Editura Nemira, Bucureşti) şi „Phedre. D’Euripide a Racine, de Séneque a Sarah Kane” (Lansman Editeur, Bruxelles).

Intrarea este liberă şi se face pe bază de rezervare pe Eventbook.ro.

Un proiect al Centrului de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti – creart, ca spaţiu cultural alternativ dedicat artelor spectacolului, Teatrelli se dezvoltă, din punct de vedere al strategiei curatoriale, într-un laborator artistic cu public, axat pe producţii inovatoare de teatru şi dans, serii de performance-uri work in progress, precum şi de dialoguri culturale. Structura modulară a sălii permite ca fiecare nou spectacol să modifice set-up-ul spaţiului, invitând publicul să descopere noi modalităţi de a experimenta şi a recepta teatrul. 

Citește și Sibiu: Șase personalități vor primi câte o stea pe Aleea Celebrităţilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *