Directorul Complexului Naţional Muzeul Astra Sibiu, consilier onorific al ministrului Culturii

Direcctorul Complexului Naţional Muzeul Astra Sibiu, Ciprian Ştefan, a dost numit consilier onorific al ministrului Culturii, Raluca Turcan, care deţine şi funcţia de preşedinte al PNL Sibiu.

”Ciprian Ştefan, director general al Complexului Naţional Muzeul Astra Sibiu şi preşedinte al Reţelei Naţionale a Muzeelor este un profesionist unanim recunoscut în breaslă, un manager cultural care a demonstrat o deosebită abilitate în diversificarea formelor de finanţare a sectoarelor culturale şi creative, atrăgând sume importante din surse externe şi mediul privat pentru creşterea atractivităţii ofertei muzeale şi a modernizării modalităţilor de expunere”, a scris, marţi, pe Facebook, ministrul Culturii.

Raluca Turcan anunţă că i-a propus lui Ciprian Ştefan funcţia de consilier onorific.

”I-am propus domnului Ciprian Ştefan ca, în calitate de consilier onorific al ministrului Culturii, să fie un sprijin important în furnizarea de soluţii şi să mă consilieze în domeniile patrimoniu imobil, material şi imaterial, muzee, dezvoltare de programe culturale şi produsele aferente, instrumente de finanţare, strategii şi direcţii de valorizare şi dezvoltare a comunităţilor prin resurse patrimoniale”, a mai traqnsmis Turcan.

Aceasta a precizat că managerul muzeului a acceptat propunerea: ”Îi mulţumesc că a acceptat propunerea şi îi urez bun-venit în echipă”.

Citește și „Patrimoniul Bibliotecii ASTRA pentru toți” – un nou proiect al bibliotecii publice sibiene, adresat comunității