Donald Trump îşi va publica corespondenţa cu Michael Jackson, prinţesa Diana, Elton John ș.a

Fostul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, îşi va publica anul viitor o carte în care va dezvălui corespondenţa cu celebrităţi precum Michael Jackson, prinţesa Diana sau Elton John, potrivit CNN.

Conform postului de televiziune american, această lucrare va propune reproduceri de scrisori ale lui Trump sau primite de fostul preşedinte şi va oferi „cititorilor o incursiune mai intimă în viaţa sa privată şi cercurile sociale”.  

Donald Trump a menţionat deja unele dintre aceste scrisori. În 1997, el a dezvăluit într-un interviu realizat de Howard Stern că a primit o scrisoare „foarte frumoasă” de la prinţesa Diana, care i-a mulţumit pentru un serviciu pe care i l-ar fi făcut.

„Mi-a scris o scrisoare cu câteva luni înainte de moartea ei pentru a-mi mulţumi pentru serviciul pe care i l-am făcut”, a spus el. „Mi-a scris o scrisoare foarte frumoasă”.

Nu se ştie dacă această carte va conţine scrisori trimise de Trump liderului nord-coreean Kim Jong-un.  

Această carte, al cărei titlu nu este încă cunoscut, va fi a doua a lui Donald Trump de la sfârşitul mandatului său. Va fi publicată de Winning Team Publishing, o editură fondată de fiul său cel mare Don Jr.

Citește și E. Jean Carroll, care-l acuză pe Donald Trump că a violat-o în anii ’90, și-a relansat acţiunea în justiţie