Elton John are COVID. Artistul și-a anulat concertele din Texas

Elton John și-a amânat două dintre concertele pe care urma să le susțină în Dallas, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19, informează BBC și The Guardian.

Cântărețul a declarat că are „simptome ușoare” și și-a cerut scuze pe Instagram fanilor pentru neplăcerile provocate de amânarea concertelor. Fanii l-au întrebat dacă e vaccinat, iar răspunsul dat de star a fost că și-a făcut atât cele două doze cât și boosterul, precizând că a fost nevoit să-și amâne cântările pentru siguranța echipei sale și a sa.

„Din fericire, sunt complet vaccinat, iar simptomele mele sunt ușoare. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul vostru și abia aștept să ne vedem cât de curând!”, a mai scris Elton John.

„Este întotdeauna o mare dezamăgire să anulezi concertele și îmi pare foarte rău pentru oricine a fost deranjat de asta, dar vreau să mă protejez pe mine și pe echipa mea”, a explicat Elton John.

Spectacolele de la Dallas erau programate să aibă loc marți și miercuri, 26 ianuarie.

Citește și Elton John susține că Boris Johnson îi ignoră cererea de a se întâlni să discute despre vizele de care au nevoie artiștii pentru a concerta în UE