Elton John şi Britney Spears vor colabora la un nou cântec

Cântăreaţa pop Britney Spears şi superstarul britanic Elton John vor colabora la o nouă melodie, a anunţat, luni, casa de discuri care o va distribui, scrie AFP și BBC News.

Deşi data lansării rămâne necunoscută, acesta va fi primul titlu nou al lui Britney Spears din ultimii ani. Titlul este inspirat de versurile piesei „Tiny Dancer”, lansată de Elton John la începutul anilor 1970.

Anunţul vine după zile de speculaţii despre o posibilă colaborare între cele două vedete.

Britney Spears şi iubitul ei Sam Asghari au anunţat recent că cântăreaţa a suferit un avort spontan. Sarcina ei a fost făcută publică la cinci luni după ce un tribunal din California a dispus încetarea controversatei tutele exercitate în principal de tatăl ei, Jamie Spears. Măsura a fost decisă în 2008 din cauza tulburărilor psihologice ale vedetei.

Starul pop, care a lansat „…Baby One More Time”, nu a acordat un interviu de mai mulţi ani şi apare rar în public.

Elton John, care şi-a sărbătorit 75 de ani în urmă cu câteva luni, este cunoscut pentru „Rocket Man”. În 2018, a pornit într-un turneu de adio de proporţii. Programat pe mai mulţi ani, turneul avea peste 300 de întâlniri în întreaga lume, înainte de a fi afectat de pandemia de Covid-19.

Citește și Meta va plăti creatorii de conţinut care folosesc muzică licenţiată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *