Filarmonica din Sibiu va prezenta colinde şi hituri internaţionale, în programul Concertului de Crăciun

Filarmonica din Sibiu va prezenta colinde, dar şi hituri internaţionale, în programul Concertului de Crăciun care va avea loc marţi, pe scena Sălii Thalia, informează instituția într un comunicat de presă.

„Pentru Concertul de Crăciun, Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, sub conducerea dirijorului principal Tiberiu Soare, a pregătit un program special de colinde româneşti, dar şi hituri internaţionale de sezon, aşa cum sunt ‘White Christmas’, ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’ sau ‘Silver Bells’, valsuri de J. Strauss şi alte lucrări preferate ale publicului”, se arată în comunicatul Filarmonicii sibiene.

Vocea Concertului de Crăciun va fi tânăra soprană Virineia Pîrnău, câştigătoarea Galei-Concurs din cadrul Sibiu Opera Festival, ediţia a XX-a. Pe scena Sălii Thalia vor mai concerta soliştii Alexandru Pal (nai) şi Marcel Oloieru (acordeon).

Biletele sunt puse în vânzare la preţul de 100 de lei (50% reducere pentru elevi, studenţi, pensionari) la casa de bilete a Filarmonicii, precum şi pe site-ul www.iabilet.ro.

Concertul de Crăciun ajunge şi la Blaj, pe 26 decembrie, când Filarmonica din Sibiu va susţine două reprezentaţii în aceeaşi formulă artistică şi cu acelaşi program muzical, la Palatul Cultural.

Citește și Concert extraordinar de Crăciun, la Filarmonica „George Enescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *