Formaţia The Mono Jacks concertează în premieră la Sala Palatului

Formaţia The Mono Jacks concertează în premieră la Sala Palatului, vineri, cu ocazia lansării noului album, informează site-ul salapalatului.ro.

Trupa formată din Doru Trascău – vocal şi chitară, Andrei Zamfir – chitară, Cristian Chiru – bass, John Ciurea – baterie lansează cel de-al patrulea material de studio, o colecţie de cântece scrise în ultimii trei ani, printr-un turneu naţional de promovare.

„În perioada în care nu puteam concerta, mersul la sala de repetiţii a fost o formă de eliberare, soluţia noastră de a sta aproape de muzică, dar şi felul în care a început să prindă contur noul nostru album. Cele trei single-uri lansate deja – ‘Aici, acum’, ‘Spune’ şi ‘Undeva’, povestesc despre frământările comune, căutările, dorinţa noastră a tuturor de a da un sens lucrurilor pe care le trăim”, au transmis membrii formaţiei.

Înregistrările au avut loc la UNDA Recording cu producătorul Dan Georgescu, iar masterul este semnat de Cristian Varga.

Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008 a lansat un album de debut bine primit – „Now In Stereo” – în 2010, apoi a depăşit numeroase schimbări de componenţă şi un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiaşi an discul secund, „Uşor distorsionat”, un succes neaşteptat care a încununat nouă ani de eforturi, căutări şi muncă făcută din pasiune, se precizează pe site-ul citat.

Citește și Violonistul David Garrett revine la Bucureşti şi va concerta la Arenele Romane