Gala Cercetării Româneşti – ediția I – marţi, la Ateneul Român

Gala Cercetării Româneşti – ediţia I se va desfăşura marţi, la Ateneul Român. În cadrul evenimentului vor fi premiate realizările celor mai valoroşi oameni de ştiinţă.

„Începem, aşadar, o tradiţie de recunoaştere la cel mai înalt nivel a meritelor tuturor celor care construiesc viitorul ţării noastre şi al lumii întregi. Talentul nostru este atât de recunoscut peste hotarele ţării, acesta fiind şi motivul pentru care ne simţim datori să le transmitem cercetătorilor români din elita lumii, că ne fac mândri. Dorind să evidenţiem, prin acordarea de premii, toate realizările celor mai valoroşi oameni de ştiinţă, să facilităm, deopotrivă, proiecte comune între aceştia şi cercetătorii din afara graniţelor, am lansat o competiţie la care se pot înscrie toate persoanele interesate.

Acordarea premiilor individuale şi pentru echipe de cercetare, pe categorii separate şi de vârstă, se va face pe baza unei analize efectuate de un comitet de selecţie, format din personalităţi marcante ale cercetării româneşti”, informa recent Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

Citește și Universitatea din Oradea va continua în 2023 proiectele de digitalizare