Gheorghe Zamfir, Paula Seling şi Iuliana Tudor donează obiecte în secţiunea caritabilă ”Pentru Luca”

Naistul Gheorghe Zamfir, cântăreaţa Paula Seling şi prezentatoarea TV Iuliana Tudor şi-au donat obiecte personale în vederea licitării acestora în cadrul vânzării online programate pentru marţi, 22 aprilie, ora 18,30, pe Platforma Artmark Live – „Vechi şi Nou. Licitaţie de Artă Decorativă, inclusiv Secţiunea Caritabilă pentru Luca”, Informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Artmark, Luca are o situaţie medicală complicată, a trecut deja printr-o serie de intervenţii chirurgicale realizate local şi mai necesită urgent un transplant de celule stem, operaţie care trebuie realizată în cel mai scurt timp, până la sfârşitul acestei luni aprilie, la Viena.

„Până la ora actuală, părinţii lui Luca au reuşit să colecteze doar 10.000 de lei pentru intervenţia care costă 35.000 de mii de euro, sumă pe care trebuie să o transfere până la sfârşitul lunii aprilie către spitalul din Viena”, precizează sursa citată.

Gheorghe Zamfir a donat cauzei naiul său, însoţit de o scrisoare olografă a artistului, în care spune povestea instrumentului muzical şi îl autentifică (preţ de pornire – 150 de euro).

Citește și The Script Contest a demarat înscrierile pentru a cincea ediție a rezidenței-concurs, destinată scenariilor de scurtmetraj

Paula Seling s-a alăturat cauzei donând o icoană pe lemn, dăruită de bunica sa, reprezentându-l pe Sfântul Mina, protectorul copiilor şi al celor păgubiţi (preţ de pornire – 100 de euro).

Iuliana Tudor susţine demersul onorabil donând o ie tradiţională (preţ conservator de pornire – 100 de euro).

„Oricine poate deveni ambasador al faptelor bune, susţinând lupta pentru viaţă a lui Luca, iar Casa de Licitaţii A10 by Artmark oferă suport logistic, oferind platforma de licitare pentru colectarea fondurilor necesare (35.000 de euro) pentru realizarea urgentă a intervenţiei chirurgicale. Oricine se poate alinia acestei cauze, accesând site-ul www.artmark.ro, deschizând un cont de licitare şi formulând o ofertă, fie aceasta şi pentru o sumă simbolică”, se arată în comunicat.

Cele trei obiecte, marcate cu o inimă roşie, pot fi vizionate online pe artmark.ro şi admirate în expoziţia „Vechi şi Nou” de la Palatul Cesianu-Racoviţă, gratuit, începând din acest weekend şi până în data de 22 aprilie inclusiv.