Începe cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Johann Strauss

Cea de-a XIX-a Ediţie a Festivalului Johann Strauss „duce mai departe tradiţia muzicii caracteristice secolului XIX din Viena Imperială” printr-un concert extraordinar susţinut marţi de Orchestra Operei Naţionale Bucureşti, sub bagheta dirijorului Iosif Ion Prunner.

Potrivit unui comunicat de presă la organizatorilor, biletele sunt disponibile online în reţeaua EVENTIM.

„Festivalul Johann Strauss ne va încânta şi în acest an, atât prin valsurile şi marşurile tradiţionale, dar şi prin organizarea în premieră a acestui eveniment prestigios pe scena Operei Naţionale Bucureşti, unul dintre cele mai spectaculoase edificii din capitala României”, afirmă sursa citată.

În program se vor regăsi compoziţii scrise de Johann Strauss (tatăl şi fiul), Eugen Doga, Ilici Ceaikovski, etc.

De mai bine de 100 de ani, Orchestra Operei Naţionale Bucureşti reprezintă un reper important în viaţa muzicală din România. Prezentă în cadrul celor mai importante momente de referinţă de pe scena lirică românească, Orchestra Operei Naţionale Bucureşti se bucură de un ansamblu instrumental „cu experienţă, profesionist, echilibrat şi creativ”.

Citește și Teatrul Evreiesc de Stat organizează cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Idiş TES FEST