Ion Cristoiu: Eu cred că Simona Halep a primit ordin să se lase bătută de ucraineancă

Jurnalistul Ion Cristoiu e convins că Simona Halep a primit ordin să se lase învinsă de Daria Snigur, din Ucraina, în primul tur al US Open.

„Am văzut că după ce a fost învinsă nu a avut curaj să meargă la conferința de presă. Și știm că ea e o patrioată. La ora actuală, toți patrioții care trăiesc în regimul Klaus Iohannis – PNL se sacrifică. Ați văzut că și Nicolae Ciucă a avut mai multe intervenții publice despre ce facem noi pentru Ucraina decât ce fac guvernul sau alianța pentru Ucraina decât ce fac ei România. În acest context, obiectivul României e de a face tot ce pot pentru Ucraina, asta i-am spus Corei Munteanu, că ea are umor. Simona Halep e mare patriotă, precis s-a lăsat învinsă de ucraineancă. Și Cora Muntean mi-a spus:

Să fiți sănătos, cineva chiar a salutat că a fost învinsă de ucraineancă. Și zic: Ei, nu se poate, ai citit ceva pe Facebook pe acolo, o persoană frustrată pentru că are o viață grea cu soțul, că îl are idol pe Zelenski, că e tânăr, frumos. Și îmi spune: Nu, a scris asta pe Facebook CTP.

Citește și Jurnalista rusă Marina Ovsiannikova a fost arestată sub acuzaţia că a ”discreditat” armata

Am căzut pe gânduri și am zis, bă, dacă asta s-a lăsat bătută. Că eu am glumit, dar apoi m-am gândit mai sănătos. Imaginați-vă dacă ucraineanca ar fi fost învinsă de o româncă. Eu cred că Simona a primit ordin: Mă, lasă-te bătută. Că îți dăm noi alt turneu. Că e un popor chinuit. Chinuit pe dracu, că sunt patru milioane prin Europa. Dacă erau chinuiți, erau ca pe vremea lui Ceaușescu, nu se găseau chiloți”, spune Ion Cristoiu într-un comentariu video pe site-ul său.