Jonah Hill se retrage din promovarea filmelor pentru a-și proteja sănătatea mintală

Actorul și regizorul de la Hollywood Jonah Hill a declarat că aparițiile în mass-media și evenimentele cu public îi „exacerbează” atacurile de anxietate, așa că a decis să se retragă din promovarea filmelor pentru a-și proteja sănătatea mintală, scrie Sky News.

Jonah Hill a declarat că va face un pas înapoi de la promovarea viitoarelor filme pentru a-și proteja sănătatea mintală.

Actorul și regizorul a declarat că aparițiile în mass-media și evenimentele cu impact public i-au „exacerbat” atacurile de anxietate.

Actorul a spus că decizia a fost un pas „important” pentru el.

Într-o declarație pentru mass-media din SUA, starul de la Hollywood a dezvăluit că a terminat de regizat cel de-al doilea film al său, „Stutz”, un documentar despre el și terapeutul său care explorează, de asemenea, sănătatea mintală în general.

Hill a spus că filmul l-a purtat într-o „călătorie de autodescoperire” și că speră că îi va „ajuta pe cei care se luptă”.

Citește și Actorul de comedie Duggie Brown a decedat la vârsta de 82 de ani

„Întregul scop al realizării acestui film este de a oferi terapia și instrumentele pe care le-am învățat în terapie unui public larg pentru uz privat, prin intermediul unui film distractiv”, a spus el.

„Prin intermediul acestei călătorii de autodescoperire în cadrul filmului, am ajuns să înțeleg că am petrecut aproape 20 de ani confruntându-mă cu atacuri de anxietate, care sunt exacerbate de aparițiile în mass-media și de evenimentele cu public. Sunt atât de recunoscător că filmul va avea premiera mondială la un prestigios festival de film în această toamnă și abia aștept să îl împărtășesc cu publicul din întreaga lume, în speranța că îi va ajuta pe cei care se luptă. Cu toate acestea, nu mă veți vedea promovând acest film, sau oricare dintre filmele mele viitoare, acest pas fiind important pentru a mă proteja”, a spus Jihan Hill.

Actorul, cunoscut pentru interpretarea unor personaje comice în filme precum Superbad, 21 Jump Street și The Wolf Of Wall Street, a declarat că speră ca „Stutz” să normalizeze discuțiile despre problemele de sănătate mintală și de a acționa în acest sens.

Citește și Actorul Steven Seagal îl acuză pe Volodimir Zelenski de tortură

„De obicei, mă strâmb la scrisori sau declarații de acest gen, dar înțeleg că fac parte dintre puținii privilegiați care își permit să își ia timp liber”, a spus el.

„Nu îmi voi pierde locul de muncă în timp ce lucrez la anxietatea mea. Cu această scrisoare și cu Stutz sper să fac să fie mai normal ca oamenii să vorbească și să acționeze în legătură cu aceste lucruri. Pentru ca ei să poată face pași pentru a se simți mai bine și pentru ca persoanele din viața lor să le înțeleagă mai clar problemele. Sper că lucrarea va vorbi de la sine și le sunt recunoscătoare colaboratorilor mei, partenerilor mei de afaceri și tuturor celor care citesc această scrisoare pentru înțelegere și sprijin”, a mai sus actorul și regizorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *