Jukebox lansează single-ul ”Împreună mereu”

Trupa Jukebox lansează vineri „Împreună mereu”, o piesă de Dragobete despre curajul de a expune şi a-ţi arăta sentimentele faţă de persoana iubită.

„Mesajul nu e nou, sunt cuvintele pe care le cauţi când universul devine complet şi vrei să împarţi asta cu toată lumea, dar cel mai mult cu persoana cu care vrei să fii, împreună, mereu”, se arată într-un comunicat al trupei.

Clipul realizat de Andrei Apostol a fost filmat în Braşov şi alte locaţii, mai puţin cunoscute, din România.

„Ne-am dorit o piesă ca o declaraţie de dragoste pentru că toţi avem alături persoane cărora dorim să le spunem şi să le arătăm cât de mult le iubim şi ne bucură enorm faptul că sunt parte din viaţa noastră. Promovăm în clip şi locurile faine din România, altele decât cele de pe Valea Prahovei”, afirmă Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, citat în comunicat.

Citește și Alternosfera lansează melodia „Imnuri de război”

Piesa a fost compusă de Răzvan Sofronescu (chitara bas Jukebox) – pe partea de muzică şi producţie şi Oana Marinescu – muzică şi versuri.

Rolul principal în clip îl are actriţa Gabriela Marin.

„A fost o bucurie să joc în clipul piesei ‘Împreună mereu’. Am avut două zile de filmare prin ţară, care au trecut ca vântul şi ca gândul, pentru că ne-am şi distrat. Încă mai fredonez melodia, este genul de piesă care îţi ajunge direct în suflet. Sunt versuri în care te regăseşti cu uşurinţă. Pot doar să sper că am reuşit să transmit prin povestea noastră toată gama de emoţii pe care am simţit-o atunci când am ascultat-o”, a declarat Gabriela Marin.

Jukebox vă susţine concerte în Bucureşti pe 8 şi 24 martie şi la Râmnicu Vâlcea pe 11 martie.