Jurnalista Eveline Păuna şi-a lansat la Bookfest volumul „Muzeul vârstelor”

Jurnalista Eveline Păuna şi-a lansat, joi, la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, volumul „Muzeul vârstelor”, apărut la Editura RAO.

„‘Muzeul vârstelor’ este o carte despre fiecare dintre noi, dacă este să ne gândim la doza aceea de anxietate pe care românii şi nu numai o au în ultima vreme, dar o carte care merge în zona de distopie. Sunt două lumi ce se întâlnesc din când în când şi se concluzionează în a treia, este povestea unui bărbat anxios în relaţii disfuncţionale cu toate femeile importante din viaţa lui, de la chipul mamei până la chipul autorităţii, până la marea dragoste. Povestea aceasta a fost pentru mine o provocare deoarece mi-am imaginat lumi, simţindu-le, trăindu-le prin mintea unui bărbat”, a declarat autoarea, pentru Agerpres.

Eveline Păuna a mai spus pentru sursa citată că a fost o provocare „să lase condeiul obiectivităţii” şi „să-l ascută pe cel al subiectivităţii”, deoarece ca jurnalist nu şi-a permis „să inventeze vreodată”. „Dintotdeauna mi-a plăcut să scriu şi să evadez cu imaginaţia”, a completat ea.

„Cred că exerciţiul scrisului pe hârtie, al tipăriturii, este ceea ce-mi alină dorul de presa scrisă”, a afirmat Eveline Păuna. 

Citește și Mihai Mălaimare și-a lansat trei volume la Bookfest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *