function add_custom_message_after_post($content) { if (is_single() && !is_feed()) { $custom_message = <<

­čôó Vrem s─â auzim p─ârerea ta!

Pentru a continua discu╚Ťia ╚Öi a r─âm├óne conectat cu noi, urm─âre╚Öte-ne pe platformele sociale:

­čĹë Urm─âre╚Öte-ne pe Facebook ­čĹë Urm─âre╚Öte-ne pe Twitter ­čĹë Conecteaz─â-te cu noi pe LinkedIn ­čĹë Urm─âre╚Öte-ne pe Google News HTML; $content .= $custom_message; } return $content; } add_filter('the_content', 'add_custom_message_after_post'); Jurnalistul bulgar Christo Grozev, plasat pe lista persoanelor c─âutate de Rusia » Media

Jurnalistul bulgar Christo Grozev, plasat pe lista persoanelor c─âutate de Rusia

Directorul executiv al site-ului de investigaţii Bellingcat, jurnalistul Christo Grozev, a fost plasat pe lista persoanelor căutate de către Rusia, potrivit unei actualizări de luni a unei baze de date de pe site-ul Ministerului rus de Interne, relatează AFP.

Christo Grozev, un cet─â┼úean bulgar n─âscut la 20 mai 1969, ÔÇŁeste c─âutat cu privire la ├«nc─âlcarea unui articol al Codului Penal rusÔÇŁ, potrivit acestei surse, care nu ofer─â alte preciz─âri.

Site-ul Bellingcat – cu sediul ├«n Olanda, ├«nfiin┼úat ├«n iulie 2014 de c─âtre bloggerul britanic Eliot Higgins – este specializat ├«n jurnalismul care are la baz─â analiza datelor accesibile tuturor online (ÔÇŁopen source intelligenceÔÇŁ, OSINT, ├«n englez─â).

Site-ul a anchetat cu privire la pr─âbu┼čirea zborului MH17 al Malaysia Airlines, soldat cu 298 de mor┼úi, ├«n estul Ucrainei, ├«n 2014, cu privire la o presupus─â implicare a serviciilor ruse de informa┼úii ├«n otr─âvirea dublului agent Serghei Skripal ┼či a opozantului rus Aleksei Navaln├«i.

Cite╚Öte ╚Öi Firma-mam─â chinez─â a TikTok recunoa┼čte c─â folose┼čte date ale jurnali┼čtilor pentru a-i urm─âri

Echipa de la Bellingcat se concentreaz─â ├«n mod esen┼úial, ├«n ultima perioad─â, asupra interven┼úiei militare ruse ├«n Ucraina, lansat─â la sf├ór┼čitul lui februarie.

Rusia – care a calificat recent Bellingcat drept o ÔÇŁamenin┼úareÔÇŁ – a etichetat organiza┼úia drept ÔÇŁindezirabil─âÔÇŁ pe teritoriul rus.

├Än septembrie, Grozev, ├«ns─ârcinat cu anchetele care vizeaz─â Moscova, d─âdea asigur─âri, ├«ntr-un interviuacordat AFP, c─â Bellingcat este ÔÇŁcel mai ur├ót co┼čmar al KremlinuluiÔÇŁ.