Meghan Markle, criticată de nepotul lui Nelson Mandela după după ce s-a comparat cu fostul lider sud-african

Nepotul lui Nelson Mandela a criticat-o pe Meghan Markle, după ce a sugerat că nunta ei cu Prințul Harry a stârnit scene de bucurie în Africa de Sud, care amintesc de eliberarea în 1990 a legendarului militant anti-apartheid, după 27 de ani de închisoare, spunând pentru MailOnline: „Nu poate fi niciodată comparat cu sărbătorirea nunții cuiva.

Zwelivelile „Mandla” Mandela a spus că a fost „surprins” de remarcile ei din revista The Cut, când a susținut că în urmă cu trei ani un membru al distribuției ‘Regele Leu’ a făcut o comparație între nunta ei regală și mersul istoric al lui Nelson Mandela către libertate, conform dailymail.com.

Citește și: Universităţile din Oxford şi din Cambridge intenţionează să restituie Beninului 213 de obiecte din bronz

„Sărbătoarea lui Mandela s-a bazat pe depășirea a 350 de ani de colonialism cu 60 de ani de regim brutal de apartheid în Africa de Sud. Deci nu poate fi echivalat cu același lucru.”

Referindu-se la Meghan, el a spus: „În fiecare zi există oameni care vor să fie Nelson Mandela, fie comparându-se cu el, fie dorind să-l imite.

„Dar înainte ca oamenii să se poată considera Nelson Mandela, ar trebui să se uite la munca pe care a făcut-o și să poată fi campioni și susținători ai muncii pe care el însuși a susținut-o”, a concluzionat Zwelivelile Mandela.