Ministerul Culturii reia procedura de concurs pentru funcţia de manager al Teatrului Naţional Bucureşti

Ministerul Culturii a anunţat joi că va relua procedura de concurs pentru atribuirea funcţiei de manager al Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), după ce un membru al comisiei s-a retras.

„Având în vedere că în perioada de desfăşurare a etapei I – analiza proiectelor de management, un membru din comisia de concurs de proiecte de management organizat pentru Teatrul Naţional ‘I.L. Caragiale’ din Bucureşti a renunţat la mandatul încredinţat de Ministerul Culturii (…), Ministerul Culturii va relua procedura de concurs cu respectarea prevederilor legale în vigoare”, se arată pe site-ul ministerului.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al TNB a fost lansat după ce fostul director al teatrului, actorul Ion Caramitru, a murit în toamna anului trecut. Manager interimar este Mircea Rusu.

Pe 21 iulie, comisia de selecţie a anunţat că cinci dosare au fost admise la următoarea etapă a concursului. Potrivit calendarului anterior al competiţiei, până miercuri a avut loc analiza proiectelor de management, iar vineri erau programate interviurile pentru candidaţii la funcţia de director al TNB. 

Citește și Ministerul Culturii: Genocidul romilor este unul dintre evenimentele istorice care nu trebuie uitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *