Mircea Vintilă își sărbătorește ziua de naștere pe scena sălii „Liviu Ciulei” a Teatrului Lucia Sturdza Bulandra

Cantautorul Mircea Vintilă își sărbătorește ziua de naștere, miercuri, pe scena sălii „Liviu Ciulei” a Teatrului Lucia Sturdza Bulandra, cu cea de-a doua ediție a concertului „Povesci din Bucuresci”.

„După două ‘valantainsuri’ amânate, doi dragobeţi, două mărţişoare şi alte două zile ale femeii amânate pandemic, sirenele bucureştene între 18 şi 98 de ani se pot bucura de întâlnirea cu domnul Mircea Vintilă, unicul şi mirifikul bucureştean, comandor al batiscafului, care sărbătoreşte fix pe 23 martie primii 73 de ani de navigaţie pe mările vieţii. Primim şi marinari încercaţi de valuri… de toate felurile”, a transmis artistul.

Biletele pentru spectacolul ‘Un Batiscaf în Cişmegiu’ amânat în urmă cu doi ani sunt valabile pentru spectacolul de miercuri seara.

Citește și Primul spectacol dedicat refugiaților în județul Sibiu va avea pe scenă artiști români şi ucraineni

„‘Dup-atâta frig şi ceaţă/ Iar s-arată soarele’/ Sau aşa pare… După doi ani de pandemii şi multe alte ghiduşii vă anunţăm că ‘Povesci din Bucuresci’ ediţia a II-a ‘s-ar cam ţine’ tot la Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, sala ‘Liviu Ciulei’ (Izvor) pe 23 martie 2022 orele 19,30 trecute fix, tot cu Mircea Vintilă şi tot cu trupa Brambura. Toţi cei care au ţinut la loc ferit biletele vechi de doi ani pentru călătoria ‘Un Batiscaf în Cişmegiu’, precum şi ceilalţi ce vor a participa la această croazieră fără de pereche sunt bine veniţi”, a anunţat Mircea Vintilă.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe entertix.ro şi myticket.ro. Pentru vizionarea online a concertului biletele pot fi achiziţionate, la preţul de 50 de lei, de pe entertix.ro.