Muzeul ASTRA a lansat prima aplicație cu ghid audio

Complexul Naţional Muzeal ASTRA din Sibiu a lansat, marţi, prima aplicaţie mobilă cu ghid audio, ASTRA Museum App, care poate fi descărcată gratuit din Google Play şi Apple Store, informează Agerpres.

„Sunt foarte bucuroasă să lansăm astăzi împreună aplicaţia ASTRA Museum App sau Muzeul ASTRA App. Este o aplicaţie la care lucrăm de câteva luni bune cu Muzeul ASTRA, (…) este o aplicaţie care este deja disponibilă gratuit pe Google Play şi Apple Store. Vă invit să o descărcaţi şi să o exploraţi. (…) Muzeul ASTRA App are un ghid audio unde oamenii, pe lângă că vin să exploreze muzeul, vin să se relaxeze, pot afla informaţii utile, interesante despre 30 de gospodării din muzeu.”, a declarat Gyongyi Takacs, reprezentanta companiei eventya.net care a dezvoltat aplicaţia.

ASTRA Museum App oferă o hartă cu obiectivele turistice, cu restaurantele și toaletele din zonă, dar și notificări utilizatorilor privind noutăţile şi evenimentele din cadrul muzeului sibian. Deocamdată această aplicaţie oferă informaţii utile doar în limba română, însă urmează să furnizeze ghidaje şi în alte limbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *