Muzeul Național al Satului, solidar cu poporul ucrainean

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” îşi declară solidaritatea faţă de poporul ucrainean şi pune la dispoziţie un spaţiu de colectare pentru alimente neperisabile, apă, pături, saci de dormit.

„Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” își declară solidaritatea față de poporul ucrainean greu încercat în aceste zile și pune la dispoziție un spațiu de colectare pentru alimente neperisabile, apă, pături, saci de dormit. Toate acestea vor fi donate centrelor de primire refugiați.Punctul de colectare va fi deschis începând de luni, 28 februarie 2022, la Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti, Sos. Kiseleff nr. 30, sector 1”, anunță instituția pe pagina sa de Facebook.

Şi Uniunea Teatrală din România a transmis un mesaj de solidaritate cu cei din Ucraina. 

„UNITER este alături cu gândul şi inima de artiştii şi de cetăţenii care trec prin acest teribil moment. Dumnezeu să îi ajute pe toţi!”, a transmis conducerea UNITER pe site-ul instituției. 

Citește și Ateneul Naţional din Iaşi demarează o campanie de solidaritate pentru artiștii din Ucraina

📢 Vrem să auzim părerea ta!

Deși comentariile pe site sunt închise, conversația continuă pe pagina noastră de Facebook. Fie că vrei să discuți mai mult despre subiectul articolului, să pui întrebări sau pur și simplu să te alături comunității noastre, te așteptăm cu drag!

👉 Urmărește-ne pe Facebook