function add_custom_message_after_post($content) { if (is_single() && !is_feed()) { $custom_message = <<

­čôó Vrem s─â auzim p─ârerea ta!

Pentru a continua discu╚Ťia ╚Öi a r─âm├óne conectat cu noi, urm─âre╚Öte-ne pe platformele sociale:

Facebook Twitter LinkedIn Google News HTML; $content .= $custom_message; } return $content; } add_filter('the_content', 'add_custom_message_after_post'); ┬á"O carte ├«n dar", campanie derulat─â de elevi pentru copiii cu acces limitat la educa┼úie » Educa╚Ťie

┬á„O carte ├«n dar”, campanie derulat─â de elevi pentru copiii cu acces limitat la educa┼úie

Consiliul Jude┼úean al Elevilor Alba deruleaz─â, ├«n parteneriat cu Biblioteca Jude┼úean─â „Lucian Blaga” Alba, o campanie intitulat─â „O carte ├«n dar”, prin care urm─âre┼čte promovarea lecturii, adres├óndu-se elevilor cu acces limitat la educa┼úie, potrivit unui comunicat.

Astfel, p├ón─â ├«n 20 ianuarie, orice persoan─â poate s─â doneze c─âr┼úi din biblioteca personal─â, care vor fi preluate de consiliile ┼čcolare ale elevilor din fiecare unitate de ├«nv─â┼ú─âm├ónt, iar mai apoi d─âruite unor licee cu fond slab de c─âr┼úi.

„Cultura ┼či educa┼úia sunt factori esen┼úiali ├«n dezvoltarea tinerilor ┼či cei mai importan┼úi piloni ai societ─â┼úii ├«n care tr─âim. (…). Din p─âcate, multe unit─â┼úi de ├«nv─â┼ú─âm├ónt din mediul rural dispun de biblioteci ┼čcolare cu fond slab de c─âr┼úi sau nu dispun deloc de acestea. O mare parte a elevilor care tr─âiesc ├«n aceste medii au o situa┼úie financiar─â precar─â ┼či nu ├«┼či permit achizi┼úia de c─âr┼úi, neav├ónd deloc acces la literatur─â. ‘O carte ├«n dar’ le ofer─â acestora posibilitatea de a descoperi lumea lecturii”, se men┼úioneaz─â ├«n comunicat.

Citește și Alba: Tezaur cu aproximativ 800 de denari romani, descoperit pe un teren agricol

Potrivit sursei citate, ├«n prima edi┼úie a campaniei s-a str├óns un num─âr impresionant de c─âr┼úi, care mai apoi au fost d─âruite elevilor ┼čcolilor din comuna Vin┼úu de Jos.

„Ne dorim ca ┼či a doua edi┼úie a campaniei „O carte ├«n dar” s─â se bucure de acela┼či succes, pentru a deschide o cale spre lectur─â c├ót mai multor elevi! (…). Din p─âcate, nu to┼úi elevii au acces la resursele necesare ├«n mod egal. Astfel, ne dorim s─â oferim o m├ón─â de ajutor prin a doua edi┼úie a campaniei „O carte ├«n dar”, desf─â┼čurat─â cu sprijinul Bibliotecii Jude┼úene „Lucian Blaga” Alba. Scopul acestui demers este de a oferi elevilor din jude┼úul Alba ┼čanse egale la educa┼úie prin cre┼čterea num─ârului de resurse la care au acces. Reprezentarea elevilor ├«ncepe cu fiecare membru al comunit─â┼úii, pe care ├«l a┼čtept─âm s─â doneze c─âr┼úi pentru a sprijini elevii de pretutindeni!”, a declarat, potrivit comunicatului, pre┼čedintele CJE Alba, Diana Teodora Diacu.