O jurnalistă a murit zdrobită de un vehicul în care se afla fostul premier al Pakistanului

O jurnalistă a murit zdrobită de un vehicul în care se afla fostul premier Imran Khan, accident care a avut loc în estul Pakistanului, duminică, relatează Reuters.

Vehiculul cu Imran Khan se afla în fruntea unui convoi cu susţinători, care se îndreptaa spre capitala ţării.

Ca urmare a accidentului tragic, Khan a oprit “lungul marş” către Islamabad, care are ca scop punerea de presiune asupra guvernului federal pentru organizarea de alegeri anticipate.

Convoiul a pornit de la Lahore şi ar urma să ajungă vineri la Islamabad.

“Şocat şi profund întristat de teribilul accident care a dus la moartea reporterului Channel 5 Sadaf Naeem în timpul marşului nostru de astăzi”, a notat Khan pe Twitter.

Citește și Jurnalista Natalia Sindeeva, aflată în exil în Letonia, declarată ”agent străin” de către Moscova

Khan a precizat că au fost anulate activităţile de duminică ale partidului său, Pakistan Tehreek-e-Insaf (PTI).

Jurnalistul Qaazzafi Butt, care a fost martor la tragedie, a spus că Naeem, în vârstă de 40 de ani, şi-a pierdut echilibrul când încerca să se urce în vehiculul în care se afla Khan pentru a face o înregistrare audio cu fostul premier. Roata vehiculului a trecut peste capul femeii care căzuse pe şosea.

Accidentul a avut loc în apropierea oraşului Gujranwaala, situat la 220 de kilometri de Islamabad.

📢 Vrem să auzim părerea ta!

Deși comentariile pe site sunt închise, conversația continuă pe pagina noastră de Facebook. Fie că vrei să discuți mai mult despre subiectul articolului, să pui întrebări sau pur și simplu să te alături comunității noastre, te așteptăm cu drag!

👉 Urmărește-ne pe Facebook