Organizatorii Untold anunță că toate abonamentele pentru a opta ediţie a festivalului sunt epuizate

Organizatorii Untold au anunţat, luni, că toate abonamentele pentru a opta ediţie a festivalului, care va avea loc între 3 şi 6 august, la Cluj-Napoca, au fost epuizate.

“Organizatorii Untold, unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale verii, anunţă că toate abonamentele pentru cea de-a opta ediţie a festivalului sunt epuizate. Cei care doresc să experimenteze atmosfera Universului Untold, festival care ocupă locul 9 în lume în Top 100 Festivals, sunt invitaţi să opteze pentru abonamentele VIP.  Biletele de o zi reprezintă, de asemenea, o opţiune pentru cei care doresc să se alăture distracţiei pe parcursul unei zile”, au transmis organizatorii Untold.

Ei au menţionat că, pentru a oferi oportunitatea cât mai multor fani să participe la festival, va fi deschisă o listă de aşteptare limitată. 

“Fiecare persoană interesată să participe la festivalul UNTOLD, dar care nu a reuşit să obţină un abonament în etapele de vânzare, se poate înscrie pe aceasta lista de asteptare pe site-ul oficial al festivalului. Accesul la waiting list va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Lista de aşteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor şi va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani. Cei care optează pentru a primi prin «Transfer», biletul de o zi sau abonamentul din platforma de Check-in Online, sunt rugaţi să se asigure că persoana de la care primesc biletul sau abonamentul a realizat transferul catre adresa lor de e-mail. Pe langa transferul propriu-zis, din platforma de Check-in Online, este necesar să primeasca si biletul in format pdf sau fizic. Accesul în festival e nevoie de un cod QR valid şi Check-In Online pe platforma https://topup.in-town.ro/web/untold2023”, a precizat sursa citată.

Festivalul Untold este programat în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca.

Citește și Organizatorii Untold au anunţat că primele bilete de o zi s-au vândut în câteva minute