Piesa ”The Other” a Trupei Hara, semifinalistă în International Songwriting Competition

Solistul Trupei Hara, Flavius Buzilă, a anunţat, sâmbătă, că piesa „The Other” a trupei a fost aleasă în semifinala International Songwriting Competition, una dintre cele mai mari şi importante concursuri de creaţie muzicală din lume.

„Tocmai am primit o super veste! Piesa noastră ‘The Other’ (‘Celălalt’) a fost aleasă ca semifinalista într-una dintre cele mai mari şi importante competiţii de creaţie muzicală din lume, International Songwriting Competition, cu sediul la Nashville, SUA! În concurs au fost înscrise peste 26 000 de piese din întreaga lume! Ţineţi-ne pumnii la voturile pentru finală (…) Eu am scris această piesă cu dorinţa de a transmite un mesaj puternic pentru reconectarea noastră ca oameni, în vremuri în care suntem parcă tot mai scindaţi şi mai întorşi unii împotriva celorlalţi! Dacă ‘Celălalt’ e diferit nu înseamnă că e duşmanul tău, ci doar îţi arată o altă perspectivă asupra vieţii”, a subliniat Flavius Buzilă pe Facebook.

Citește și Concert in memoriam Camil Marinescu, LIVE de la Sala Radio

Solistul Trupei Hara a arătat ca piesa „The Other”, recunoscută acum la nivel mondial, a fost înscrisă, în anul 2015, în selecţia naţională Eurovision România, însă nu a trecut nici măcar de faza de preselecţie.

„Am înscris aceasta piesă şi în selecţia naţională Eurovision România 2015, cu gândul că mesajul ei puternic transmis de pe o scenă atât de vizibilă ar putea face oamenii să rezoneze… juriul nostru de atunci a considerat, însă, că nu merită să ajungă nici măcar în preselecţie (…) Mulţumesc pentru susţinere!’, a arătat Flaviu Buzilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *