Powerwolf concertează la Romexpo, pe 6 iunie 2023

Trupa germană de power metal, Powerwolf, revine în România pe 6 iunie 2023, pentru un concert open air la Romexpo.

„După show-ul sold out de la Arenele Romane din 2019 şi după prezenţa ca invitaţi speciali la concertul Kiss de la Bucureşti din 2022, germanii aduc armata de strigoi să umple parcarea de la Romexpo pe 6 iunie şi cu un show pirotehnic de zile mari”, informează site-ul iabilet.ro.

Powerwolf, adesea stilizat ca POWERWOLF, este o formație germană de power metal fondată în 2003 în Saarbrücken de membrii Red Aim. Trupa este formată din vocalistul Karsten Brill în rolul lui „Attila Dorn”, chitaristul principal Benjamin Buss în rolul lui „Matthew Greywolf”, basistul/chitaristul ritmic David Vogt în rolul lui „Charles Greywolf”, tastaturistul Christian Jost în rolul lui „Falk Maria Schlegel” și bateristul Roel van Helden.

Citește și Concertul de Anul Nou de la Viena va fi difuzat de TVR 1

Grupul folosește teme și imagini întunecate, muzical și liric, contrar muzicii tradiționale power metal, precum și corpsepaint, compoziții în nuanțe gotice și cântece inspirate din mitologia transilana despre varcolaci si vampiri.

Powerwolf folosesc in cantecele lor, pe langa engleza, germana si latina precum si o limba inventata de Attila Dorn, fara vreo oarecare semnificatie numita attilasprache.

Spectacolul de la Bucureşti face parte din turneul mondial al trupei început în acest an.

Biletele pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 113,95 lei şi 422,87 lei. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preţ earlybird.