Primul eveniment din seria „Conferințele Bibliotecii Naționale a României”

Căderea Regimurilor Comuniste în Europa și în Lume. Primul eveniment din seria „Conferințele Bibliotecii Naționale a României”. Invitat: Stelian Tănase

Biblioteca Națională a României dă startul unei serii de conferințe lunare menite să aducă în fața publicului intelectuali români de marcă, ce vor discuta teme importante abordate în operele lor, dar și subiecte de actualitate ce ne frământă pe toți.

Seria Conferințelor Bibliotecii Naționale a României va debuta miercuri, 8 iunie 2022, ora 17:30, cu evenimentul „Căderea Regimului Comunist în Europa și în Lume”, al cărui invitat special este cunoscutul scriitor și jurnalist Stelian Tănase, într-un dialog orchestrat de Adrian Cioroianu, Directorul general al instituției. Pornind de la ce a determinat căderea regimurilor comuniste și ajungând la situația cu care se confruntă astăzi Europa de Est, dialogul va fi un prilej de analiză și reflecție necesare în aceste vremuri tulburi din punct de vedere geopolitic.

În deschiderea evenimentului, cei prezenți se vor putea delecta cu un program artistic surpriză susținut de artiștii Teatrului Muzical Ambasadorii, iar în final, vor fi invitați să intre în dialog direct cu domnul Stelian Tănase.

Citește și Cetățenii Republicii Moldova vor putea avea acces online la dosarele Partidului Comunist al Moldovei