Romanian Music Awards va fi transmis, pe 22 septembrie, live pe TikTok

Romanian Music Awards va fi transmis, pe 22 septembrie, începând cu ora 19.00, integral live, pe TikTok, informează organizatorii.

Dacă în mod tradiţional show-ul este transmis în timp real pe TV (Music Channel), anul acesta organizatorii, în parteneriat cu TikTok, transpun calitatea unui show TV şi în online, TikTok devenind prima platformă de entertainment video digital care face o astfel de emisie.

Astfel, oricine poate participa la show accesând contul @romanianmusicawards pe TikTok.

Evenimentul va debuta cu prezentarea ţinutelor artiştilor pe Blue Carpet, unde Ana Morodan si Zarug vor afla detalii despre alegerile vestimentare.

„TikTok continuă cu mândrie să fie susţinătorul industriei muzicale româneşti în cel mai important moment de premiere a artiştilor locali din această toamnă, după ce a făcut echipă cu unele dintre cele mai mari festivaluri în vara lui 2022. Credem că această colaborare cu Romanian Music Awards, va fi un succes şi suntem nerăbdători să vedem toţi artiştii şi creatorii de conţinut LIVE pe TikTok, cât şi să încurajăm creativitatea fanilor care vor urmări evenimentul de acasă”, a declarat Paula Kornaszewska, Head of Operations Central and Eastern Europe, TikTok.

Citește și YouTube, Meta s-au angajat să ia măsuri noi pentru combaterea extremismului online

În plus, publicul din online va putea intra în spatele scenei alături de creatorii TikTok Theo Zeciu şi Cesima, care vor transmite live imagini cu artiştii galei în timp ce aceştia se pregătesc pentru show. Fanii trebuie doar să fie cu ochii pe ceas şi să intre pe contul @theozeciu, între 18:30 şi 19:00. De asemenea, oricine va dori să participe virtual, nu trebuie decât să folosească hashtag-ul oficial: #RMA.

„Parteneriatul cu TikTok a părut cea mai naturală mişcare în contextul în care obiectivul lor este acelaşi cu al nostru: să inspire creativitate şi să aducă bucurie publicului. Mai mult, TikTok s-a dovedit un mare susţinător al muzicii şi o revenire a Romanian Music Awards nu putea să se întâmple decât într-o formă actualizată, fresh, care înţelege şi promovează noua direcţie pe care industria o adoptă de câţiva ani”, menţionează Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

Pe scena Romanian Music Awards vor urca artişti prezenţi atât în toate top-urile muzicale cât şi cu sute de mii de urmăritori pe conturile de TikTok.Până atunci, fanii îşi pot vota preferaţii pe romanianmusicawards.com şi pot asculta playlistul dedicat RMA din TikTok Sounds.