Rumer Willis, despre tatăl ei Bruce Willis, care suferă de demenţă: Îmi lipseşte 

Rumer Willis se destăinuie despre relaţia cu tatăl său, Bruce Willis, după ce acesta a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală, scrie people.com.

Luni, Rumer, în vârstă de 35 de ani, a împărtăşit o fotografie în social media cu ea şi cu tatăl ei actor, în vârstă de 68 de ani, de când era bebeluş, alături de legenda: „Chiar îmi lipseşte tatăl meu astăzi.”

În fotografie, un Bruce fără tricou poate fi văzut zâmbind în timp ce o ţine în braţe pe Rumer, care poartă o rochie albă şi o bentiţă..

Sora actriţei, Tallulah Willis, cel mai mic copil al lui Bruce şi al fostei soţii Demi Moore, a împărtăşit, de asemenea, postarea pe Instagram Story.

Cu câteva zile mai devreme, Tallulah, în vârstă de 29 de ani, a împărtăşit propria postare despre tatăl ei pe Instagram şi a spus cât de „mândră” este de a fi fiica lui.

Citește și Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală

În prima fotografie, actriţa stătea lângă tatăl ei într-un fotoliu, în timp ce acesta o ţinea în braţe, iar ea îl ţinea de mână. Aceasta a fost urmată de o imagine cu permisul de conducere al lui Tallulah, care arată numele ei complet, împreună cu o fotografie zâmbitoare cu Bruce, care părea să fie pe scenă în fotografie.

Imaginea finală îi arăta pe cei doi tată şi fiică plimbându-se împreună într-o locaţie însorită, în timp ce Tallulah purta un hanorac gri deschis pe care scria „DIE HARD”, fără îndoială o aluzie la filmul de acţiune de succes al tatălui ei din 1988 cu acelaşi nume.

„La naiba, fotografiile astea m-au terminat în seara asta. Eşti toată inima mea şi sunt atât de mândră să fiu Tallulah Belle Bruce Willis a ta. #babybruce #TBBW”, a scris ea.