Serialul „1899” a fost anulat de Netflix

Serialul „1899” nu va avea un al doilea sezon la Netflix. Vestea a fost confirmată de co-creatorul seriei Baran bo Odar printr-o declaraţie distribuită pe Instagram. Scrisoarea către fani a fost semnată şi de partenerul lui Odar şi co-creatorul serialului, Jantje Freise, scrie Variety.

„Cu părere de rău trebuie să vă spunem că „1899” nu va fi reînnoit”, a scris Odar. „Ne-ar fi plăcut să încheiem această călătorie incredibilă cu un al doilea şi al treilea sezon, aşa cum am făcut cu „Dark”. Dar uneori lucrurile nu decurg aşa cum plănuieşti. Asta e viaţa”, a spus el. „Ştim că acest lucru va dezamăgi milioane de fani. Dar vrem să vă mulţumim din suflet că aţi făcut parte din această aventură minunată”, continuă declaraţia.

„1899”, care a urmărit un grup de imigranţi la bordul unei nave care se confruntă cu o serie de evenimente misterioase, a fost lansat pe platformă în 17 noiembrie 2022. Având origini europene diverse, pasagerii sunt uniţi de speranţele şi visurile legate de viitorul care îi aşteaptă în noul secol, într-o altă ţară. Dar călătoria lor ia o turnură neaşteptată atunci când descoperă o altă navă cu emigranţi plutind în derivă, la bordul căreia vor găsi ceva care le va transforma călătoria spre pământul făgăduinţei într-un adevărat coşmar.

În prima sa săptămână de disponibilitate, producţia internaţională a ajuns în top 10 al Netflix la No. Slot 2, doar în spatele sezonului 5 „The Crown”. În patru zile, „1899” a adunat aproximativ 79,27 milioane de ore de vizionare.

Serialul este creat de Baran bo Odar şi Jantje Friese, care au imaginat şi „Dark”.

Citește și Vietnam cere Netflix să retragă un serial sud-coreean care „denaturează istoria”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *