Soprana Valentina Naforniţă – vineri, pe scena Sălii Radio

Soprana Valentina Naforniţă, aplaudată în marile teatre lirice ale lumii, va evolua, vineri, de la ora 19,00, pe scena Sălii Radio, alături de Orchestra Naţională Radio, sub bagheta dirijorului francez Laurent Wagner.

Programul evenimentului de la Sala Radio reuneşte lucrări precum „Ave Maria” de Pietro Mascagni, aria „Meine Lippen” din opereta „Giuditta” de Franz Lehar, aria „Ebben! Ne andro lontana” din opera „La Wally” de Alfredo Catalani, aria „Lunii” din „Rusalka” de Antonin Dvorak. De asemenea, programul va fi întregit cu „Intermezzo” din „Manon Lescaut” de Puccini, Corul sclavilor din „Nabucco” de Verdi, Uvertura şi Csardas din „Liliacul” de Strauss.

Potrivit unui comunicat, în concert va evolua şi Corul Academic Radio, sub bagheta dirijorului Ciprian Ţuţu.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Sălii Radio şi online pe iabilet.ro. Biletele sunt, de asemenea, disponibile şi în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele „Muzica”, IQ BOX, Uman şi pe terminalele Selfpay. 

Citește și Surorile Amira şi Mariam Abouzahra din Egipt, în concert de vioară şi violă la Filarmonica Oradea

📢 Vrem să auzim părerea ta!

Deși comentariile pe site sunt închise, conversația continuă pe rețelele sociale. Fie că vrei să discuți mai mult despre subiectul articolului, să pui întrebări sau pur și simplu să te alături comunității noastre, te așteptăm cu drag!

Conectează-te cu noi: