Spectacole de teatru anulate în Bucureşti

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti anunţă anularea spectacolului „Dumnezeu se îmbracă de la second hand” programat miercuri, la Sala Studio, din cauza îmbolnăvirii unui actor.

Spectacolul, regizat de Ion Caramitru, îi are în distribuţie pe Lari Giorgescu, Dorin Andone, Carmen Ungureanu, Teodora Mareş, Armand Calotă, Fulvia Folosea, Eduard Adam, Ioan Andrei Ionescu/ Mihai Munteniţă, Diana Dumbravă, Donciu Emma Isabela, Viorel Florea, Andrei Răzvan Călin.

Contravaloarea biletelor se poate recupera de la Casa de bilete a TNB pentru cele în format fizic sau de la mystage.ro, pentru cele achiziţionate online.

Reprezentaţia de miercuri a spectacolului „Vizitatorul” de Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Claudiu Goga, a fost anulată din motive medicale, informează site-ul Teatrul Nottara.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Alexandru Repan, Ion Haiduc, Crenguţa Hariton şi Cristian Nicolaie.

Citește și Noul sezon expozițional la Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Bucureşti, lansat pe 26 mai

Persoanele care au cumpărat bilete online vor primi automat banii înapoi în contul din care au făcut plata, informează sursa citată.

Teatrul Bulandra anunţă anularea, din motive obiective, a spectacolului „Antigona” după Sofocle, în regia lui Stathis Livathinos, programat pe 25 mai.

Din distribuţie fac parte actorii Andreea Bibiri, Anca Androne/Silvana Negruţiu, Cornel Scripcaru, Lari Giorgescu, Constantin Dogioiu, Ana Ioana Macaria, Adrian Ciobanu, Lucian Ifrim, Maria Veronica Vârlan.

Spectatorii se pot adresa la casele de bilete pentru preschimbarea biletelor sau restituirea valorii acestora. Spectatorii care au achiziţionat bilete online pot trimite un e-mail la adresele contact@eventim.ro sau office@blt.ro.