Spectacolul „Casa de la ţară” de Donald Margulies, sâmbătă la TNB

Spectacolul „Casa de la ţară” de Donald Margulies, în regia lui Claudiu Goga, va fi prezentat în premieră, sâmbătă, de la ora 19,00, la Sala Studio a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, informează TNB pe site-ul instituției.

Cu o distribuţie alcătuită din Maia Morgenstern, Marius Manole, Gavril Pătru, Marius Bodochi, Raluca Aprodu, Maruca Băiaşu şi Cătălina Mihai, „Casa de la ţară” propune, cu umor, ironie şi luciditate, o complicată poveste despre o familie de artişti.

„O poveste despre ce trăim atunci când trăim. Ne trăim viața? Ne trăim cariera? Ne trăim visele? Ne trăim eșecurile? O piesă despre mai multe feluri de a iubi şi despre mai multe feluri de a urî, despre forța de distrugere a unui sărut şi despre forța de distrugere a lipsei unui sărut. O poveste despre greutatea cuvintelor spuse şi despre durerea cuvintelor nespuse, despre prețul succesului şi prețul ratării, despre arta pură şi arta comercială, despre demonii orgoliului şi demonii pasiunii, despre părinți şi copii, o poveste despre oameni”, se arată în descrierea spectacolului.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a teatrului sau online pe www.mystage.ro.

Următoarele reprezentații vor avea loc pe 10, 16, 17 aprilie şi 1 mai.

Citește și Titanic vals de Tudor Mușatescu are premiera pe 8 şi 10 aprilie, la TNB